POBOGU, SALE!

Elem, počele su rasprodaje širom Evrope, te Stare dame. Zapravo traju već neko vreme. Finci su prodali Kuću Deda Mraza, ej ljudi, prodali su njegovu kuću. Kuću! Deda Mraza! Sećate se čika Martija, imao je neki sporni plan pre par godina. I on ono beše Finac? A? Jel’ vam sad jasnije? Ej prodali kuću Deda Mraza!!! Šta da kažem/slažem deci? Suuuurooooovoooooo. Najsurovije.

Počela sam sa najgorom vešću da bi se ovo što sledi lakše prihvatilo, jer posle vesti o prodaji Kuće Deda Mraza sve je podnošljivije. Čista trgovina. Ali prodaja Kuće Deda Mraza…Lakše bih podnela da su se Englezi otarasili stana Šerloka Holmsa…Ali udariti na Deda Mraza. Da, nema zaštićenih. A penzioneri (deke i bake) su uvek perjanica svih stradalnika u krizama. Ali ljudi moji, Deda Mraz da tako strada. E kuda ide ovaj svet?

Italija je prodala reklamni prostor na Koloseumu. E dragi moji, što ste videli, videli ste, ja nisam. Može li neko da mi pošalje sliku Koloseuma iz vremena dok još nije bio bilbord? Austrijanci nude dve planine na prodaju, Španci metro, državnu lutriju….I mi bismo, da nam je nešto ostalo. Osim duše. E sad stegnite srce i kad već tvrde da ne pripadamo Evropi, ne dajte se.

POBOGU SALE!!!

 

Napomena

Poklapanje sa imenom ili nadimkom nadetim iz milošte bilo kom pripadniku muške ili kojim slučajem ženske populacije je čista slučajnost.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (13 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +10 (from 10 votes)
SALE, RASPRODAJA!, 10.0 out of 10 based on 13 ratings
News Reporter