Auto

Rent a car = rent zadovoljstvo

Drage moje,
Da li ste ikada pomislile kako bi bilo doći na posao u ’’novom’’ autu, pa makar bio i polovan. I šta Vas briga, nije Vaš, ali kao da jeste, bar tih 2…7…15…ili 30 dana.
Svom autu date ’’voljno’’, a Vi pozovete rent a car agenciju i odaberete šta Vam srce ište. Mali, srednji, veliki, kabriolet… Mmmmm!
A ako sa društvom planirate avanturu van Beograda…Mooože i to. Ne, ne, neće Vam, Drage moje, naći društvo ali auto da poveze Vas 9-oro, e to hoće.
Ne morate biti turista (ali što da ne) u svom gradu da biste koristili ovu uslugu. Zašto da se svaki, ali baš svaki dan, gurate u prepunom autobusu iz kog izlazite izgužvani i razvučeni. Zašto da na sastanke ulazite pravo iz taksija, ili zajapureni jer ste poslednju stanicu prepešačili prethodno se jedva ’’izvukavši’’ iz konzerve zvane autobus. Dopustite sebi malo luksuza. Verujem da zaslužujete.
Košta, naravno, kao uostalom i sve ostalo: frizer, manikir, spa, kozmetičar, nova tašna…A čini Vašem samopouzdanju baš kao i sve nabrojano.
rentiranje

I da ne zaboravim, ne morate da izaberete najskromniji zbog troškova održavanja…Ma ne, Drage moje, nije to Vaša briga. Zaboravite na rezervne delove, mehaničare…Vaše je samo da voooziiiiiteeeeeeeee i uživate. I naravno, da izbegnete sve one skrivene opasnosti i zamke koje izleću pred Vas, naleću sa boka, besomučno ’’blinkaju’’ i trube odpozadi. Ali navikle smo mi na ’’njih’’ i sa veštinom slalomaša ih zaobilazimo i uzmičemo ostavljajući ih njihovom besu (ko zna čime izazvanom).
A Vi Drage moje koje iz svojih divnih gradova dolazite u Beograd možete unapred naručiti auto preko rent a car Beograd agencije, koji će vas odvesti na željene destinacije (a verujte mi da ih u Beogradu ima bezbroj). Doputujte u Beograd vozom ili autobusom i ne strepite zbog horora zvanog gradski prevoz. Nije to za vas, mada ponekad zaista izgleda kao prava avantura na granci ekstremnih sportova. Ne, Drage moje, prepustite se u potpunosti svojim poslovnim ili privatnim obavezama ili pak zadovoljstvima i dopustite da drugi rade za Vas.
Pogađate?
Vozač!
Da, da. Možete same da ’’šoferirate’’ ili da se prepustite profesionalcu.
U agenciji rent a car Beograd možete da iznajmite ne samo vozilo, veeeeeeeeeeć i……Šofera!
Mmmmm Drage moje, šta kažete na to?
I još nešto, za Vas Drage moje, što se sa oblaka na krilima spuštate na beogradski aerodrom. Jedna od lokacija za rent vozila jeste upravo aerodrom Nikola Tesla. Potpuna usluga.

vozila u Beogradu
Moram da se vratim na automobile. Izbor je više nego neverovatan, za svačiji ukus. Da se obavi posao, da ostavi utisak ili da se sebi da na volju i uživa.
Drage moje, toliko od mene.
I još nešto, ali o tome ni da pisnete…od leta iznenađenje: Nissan GTR.
Ako ne razumete o čemu pričam pogledajte sliku na sajtu novarent.rs  ili se, onako nezainteresovano kako samo umemo, raspitajte kod svoje jače polovine, a kad ostanu bez teksta biće Vam sve jasno.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Rent a car Beograd - Rentiranje vozila, 10.0 out of 10 based on 6 ratings
News Reporter