otkup polovnih automobilaKako doći do početnog kapitala za kupovinu “novog“ auta?

Pa sad, drage moje, mogućnosti su neograničene, bar kada je u pitanju mašta. Praksa? E tu je već malo drugačije.

Nisam ja za one “besne“, mada…

Ma, ne. Može neki polovni, onako baš u dobrom stanju, očuvan, par godina “odstajao“ u garaži, redovno paljen, čišćen, prešao tek toliko da se motor razradi, podmazan… Ma znate ono kada u oglasu stoji da penzioner prodaje auto. Ko nov, ali stvarno! Ni ne pitate za godište. Auta, naravno.

I tako, prebirate vi po oglasima, prebirate vi po mislima…i taman kad ga ugledate i samoj sebi obećate da će biti vaš ili ničiji, počnete da prebirate i po novčaniku. I tu stanete. Ali ne zadugo. Džepovi, postave, olabavljene pločice u kuhinji, tegle, enciklopedije…I opet stanete. Ništa, ni za rolere.

Telefon. Ni ne pomišljate. Pa, gde će vam duša, od koga, za šta? Ne možete da očekujete razumevanje ni od najrođenijeg. Nije da ne bi dali, bi, ali nije vreme za vozikanje. Koliko ste puta čuli da je bajs ekonomičniji, zdraviji…

I dok tako, blago očajni, kroz prozor pogledavate na onu limenu konzervicu na parkingu pred kućom, koja vas je verno služila i “izlizala“ se od rabljenja, a koju, ubeđujete sebe u to, sada izdajnički želite da odbacite zarad nečeg sjajnijeg, novijeg, očuvanijeg, moooodeeeerniiiiiijeeeeeg…STOP!

Zaustavite se na vreme. Napad sentimentalnosti je posledica bezizlazne situacije u kojoj ste se našli. Niste više jedno za drugo. Zaslužujete bolje. A ta vaša verna “družbenica“ omoguće će vam upravo to. A, i nije tako loše?

Kako?

Posedujete kapital, a niste toga ni svesni.

otkup polovnih automobila

Odložite čekić i vratite neoštećenu kasicu na noćni stočić u dečijoj sobi. Za koga me smatrate! To je za očajnike, a vi to niste.

Imate kola, ona na parkingu, ili možda u garaži, možda motor – zaostalu relikviju mladosti vašeg supruga, neće ni primetiti da je nestao, ili još neko prevozno sredstvo (bicikle, trotinete i rolere ipak sačuvajte za klince)?

Pa šta vam je još potrebno?

Telefon? Ima i to. Na sajtu za otkup polovnih automobila

Dosetili se ljudi, i svi su na dobitku. Nazovite, to najmanje košta, ispitajte situaciju, možda se upravo u tome krije vaš početni kapital za kupovinu onog lepotana iz oglasa. A onda je sve lakše.

Znate, oni ne kupuju vaš auto, oni ga otkupljuju kakav god da je. Sjajan, k’o nov, izgreban, ulubljen, ne brinite ni ako je polovno polovan, čak i havarisan. Ozbiljno. Nazovite i pitajte.

Možda imate “nešto“ i u selu, odveženo za ko zna zašta. Nije problem, otkupljuju ljudi na teritoriji cele Srbije. Moćno.

Dođu ljudi, vide i procene. Isplata odmah, u kešu.

otkup polovnih automobila

I tako drage moje, ukoliko imate auto, a želite “novi“, jedan od načina da jednostavno dođete do novca koji bi “privukao“ ostatak, znate ono “para na paru ide“, jeste da posetite sajt o otkupu polovnih automobila – otkuppolovnihautomobila.com. Iznenadićete se.

Toliko od mene, drage moje. Keš je keš. Uvek bilo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (13 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +8 (from 12 votes)
Otkup polovnih automobila u Beogradu i celoj Srbiji, 8.6 out of 10 based on 13 ratings
News Reporter