Dragi moji,

 

Znam da ne grešim ovakvim oslovljavanjem. Postali ste to kada ste odlučili da pružite šansu ovom portalu. Ostaćete dragi i u slučaju da baš sad, ovog momenta, odustanete, sećaću Vas se kao dragih posetilaca, a ako odlučite da ostanete….

E onda ste domaćini. Svi. Vi i ja. Zajednički. Može se. I to i mnogo više, doći ćemo i do toga, naravno, opet zajednički. Zar može drugačije? Teško.

Većina smo, ali medijima je interesantniji život minijaturne skandalozne manjine. E, zbog toga sve ovo. Da damo priliku sebi i onima oko nas, svom smehu, svojim suzama, frizerkama iz kraja i kumama ’’stilistiknjama’’, vulkanizerima koji još uvek drže gume ispred radionice, automehaničarima iz bloka koji veruju samo svojim očima i svom sluhu, i što je najvažnije ne greše….

Bez pompe, bez skandala, dajmo svoje mišljenje o svemu onome što nas je razveselilo ili rastužilo, izazvalo osećaj nemoći, konačno razbesnelo, mišljenje koje niko nije tražio od nas, večito podrazumevano, podvodjeno pod neku statistiku, ono mišljenje na koje imamo pravo….jer ovo je naš život, nama samima bitan i nezamenjiv.

Srećni praznici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
KomentarMoj.Com - Pozdravni uvod, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
News Reporter