izdavanje stanova u Beogradu

Apartmani Beograd

Jedna od, uslovno rečeno, novina u Beogradu, koja je postala aktuelna protekle decenije, jeste mogućnost iznajmljivanja apartmana za duži ili kraći boravak u gradu ili pak za ’’odmor u tranzitu’’ ka krajnjem odredištu.
Pored brojnih različito kategorisanih hotela, hostela i motela Beograd u svojoj turističkoj ponudi ima široku paletu apartmana/stanova za izdavanje domaćim i stranim turistima koji su se opredelili da svoje slobodno vreme provedu u našem gradu.
Naravno, Beograd je svojom ponudom apartmana izašao u susret i onima koje poslovne obaveze dovode u grad. Ne smemo zanemariti činjenicu o veoma razvijenom kongresnom turizmu s obzirom da se Beograd nalazi u samom evropskom vrhu po brzini razvoja te grane turizma. Najveći kongresni centri su: Beogradski sajam, Belexpocentar Beograd i Sava Centar.
iznajmnjivanje stanova

Brojne kulturne manifestacije kao što su BELEF, BEMUS ili FEST ili pak muzička dešavanja poput Beer festivala ili koncerata u Beogradskoj/Kombank Areni prilika su da se Beograd i Beograđani na pravi način predstave gostima.
Jedan od aspekata tog predstavljanja čini i smeštaj u Beogradu.
U ponudi se nalaze apartmani smešteni na različitim atraktivnim lokacijama u gradu, kako oni u samom centru koji pružaju fantastičan osećaj prisustva u središtu dešavanja, kojima su u neposrednoj blizini glavna beogradska ’’štrafta’’ Knez Mihailova ulica, boemska Skadarlija, Kalemegdan, galerije, muzeji, Hram Svetog Save, Crkva Svetog Marka…Tako i oni smešteni u mirnim beogradskim četvrtima kojima provejava duh onoga što čini istinski Beograd.
kongresi i koncerti u Beogradu

Apartmani su različite veličine i opremnjenosti, smešteni u rustična zdanja starog Beograda ili u nove višespratnice uz obale Dunava i Save. Pružaju mogućnost posetiocima Beograda da se osećaju baš ’’kao kod kuće’’, a ako je to moguće čak i bolje s obzirom na luksuznu opremnjenost pojedinih stanova u ponudi. Rentiranje apartmana je moguće na dan s tim da je broj dana neograničen, uz korekciju cene koja se fomira prema broju osoba i broju dana.
Agencije koje pružaju usluge rentiranja apartmana u Beogradu vrše i prijavu boravka stranaca, kao i njihovu odjavu. U većini agencija je obavezno ostavljanje depozita koji se vraća nakon završetka boravka. Sređivanje apratmana se vrši na 3-7 dana, a svi troškovi, poput utrošene vode i struje, uključeni su u ponuđenu cenu. Dinamika plaćanja, kada je duži boravak u pitanju, podrazumeva da se jedan deo uplati prilikom rezervacije, drugi u toku boravka, a poslednji par dana pred odjavu.
S obzirom na privlačnost Beograda za posetioce iz sveta, pre svega Evropskih gradova i daleke Australije i Kanade, neophodno je pre dolaska u Beograd rezervisati željeni apartman. Izbor je više nego raznovrstan kako u pogledu kvaliteta tako i kada je kvantitet u pitanju, da je gotovo izvesno da će svaki posetilac našeg grada pronaći ono što zadovoljava njegove potrebe i želje i verujemo s obzirom na pruženu uslugu osećati se dobrodošao. Toliko da nam se vrati ili uzvrati preporukom za smeštaj.
Beograd to zaslužuje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)
Rentiranja apartmana u Beogradu, 8.9 out of 10 based on 9 ratings
News Reporter