KAKO DO PREVODA TEKSTA ZA PAR SEKUNDI?

prevodilacByenveni nan bò sa.

Velkomin á þessa hlið.

Benvingut a aquest costat.

I tako još 147 puta!

VAUUUUUUUUUU

Baš tako:VAU!!!

A zašto?

Pa, možda zbog onoga: ’’Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrediš.’’

Naravno da ih je nemoguće znati, čak ni prepoznavati u navedenom broju, ali ZNATI GDE POTRAŽITI, e u tome je caka.

U doba kada su informacija i brzina kojom se stiže do nje od presudnog značaja i često predstavljaju odlučujući faktor u postizanju određenog cilja, a elektronski način poslovanja omogućava povezivanje i komunikaciju svih delova sveta, poznavanje stranih jezika je jedan od neophodnih preduslova da bi se ostvarila svrha angažovanja, bilo na poslovnom ili ličnom planu. U slučaju važnih tekstova, gde nijanse predstavljaju granicu između uspeha i njegovog izostanka, prevod je naravno neophodno poveriti profesionalnim prevodiocima, međutim u slučaju manje zahtevnih sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, zbog neophodnosti da za nekoliko minuta saznamo sadržaj, prevod se može prepustiti ELEKTRONSKOM PREVODIOCU.

Krajnje jednostavan za upotrebu, omogućava da se, u zavisnosti od dužine teksta, za zaista najkraće moguće vreme kada je ova vrsta aktivnosti u pitanju, dobije veoma kvalitetan prevod osnovnih pojmova u njihovom uobičajenom značenju.

My dear, imagine your thoughts on the 150 languages. Maybe on some of them look more romantic, beautiful, elusive, realistic or just different. Why not?

Kako Vam izgleda?

Dovoljno dobro?

I više od toga, zar ne?

Ili, isto to samo malo drugačije:

Mon cher, imaginez vos pensées sur les 150 langues. Peut-être que certains d’entre eux regarde de plus romantique, belle, insaisissable, réalistes ou simplement différent. Pourquoi pas?

A sada totalno drugačije:

Kesayanganku, bayangkan fikiran anda pada 150 bahasa. Mungkin pada sesetengah daripada mereka kelihatan lebih romantis, cantik, sukar difahami, realistik atau hanya berbeza. Mengapa tidak?

Ako ništa drugo bar je zabavno, i ono najažnije: odlično funkcioniše.

E PREVODILAC vam omogućava da sa sa srpskog prevodite na 150 svetskih jezika, i, naravno, prevođenje u obrnutom smeru. Omogućava vam se prebacivanje sa latiničnog teksta u ćirilični i obrnuto. Besplatno!

Mislim da je vredno vašeg pokušaja.

Reči, rečenice, pasusi, tekstovi…

Ma, šta god vam zatreba ili jednostavno sve što poželite da vidite kako izgleda na jednom od evropskih ili možda čak nekom egzotičnijem jeziku koji prosto vuče vaše misli na istok ili jug.

Otvorite svoj um za jezike, oslobodite misli i dajte šansu sebi i onome što znate, a to je elementarno korišćenje mogućnosti koje vam pruža internet i to je sve, verujte. Preostaje vam samo da se prepustite, E PREVODILAC će uraditi sve ostalo.

Sada vam je ceo svet na dohvat ruke, a možda može i da stane u dlan, pokušajte.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 10 votes)
e Prevodilac - online prevodjenje teksta, 8.5 out of 10 based on 12 ratings
News Reporter