Hidrantne, Q10, sa hijaluronskom kiselinom, retinolom…

Već od 35-e godine sve što radimo oslikava se na našem licu. Misli se prvenstveno na smejanje, mrštenje, naprezanje pri čitanju, gledanju TV-a… Naravno, neophodno je zamisliti se i nad tim. A to će ostaviti traga, jer svako razmišljanje iziskuje napor. I tako u krug.

Međutim nije sve izgubljeno. Hvala kozmetičkoj industriji na tome. A ako ni to ne uspe uvek nam ostaje hirurgija.

Rezultat?

Bore znatno pliće, ako ne i potpuno ’’ispeglane’’. Lice ako ne mladalačko, ono bar 10-ak godina mlađe, i ono najvažnije, kako nam poručuju u reklamama, otvaraju se nebrojene mogućnosti, još ako nakon tretmana koristite određeni deterdžent za veš ili sudove…naravno ne za tretman lica, već za sve one poslove koji ’’vam ne ginu’’ ni tako podmlađenima, e onda zaista vredi.

Samo…

Šta je sa ogledalom. Ima li smisla truditi se da se pretvori u portret iz ’’mlađih dana’’. Čemu onda albumi sa slikama, ili narezani diskovi?

Ne znam za vas drage moje, ali ja volim kad vidim svoje bore ’’smejuljice’’, ma znate ih sigurno, one sitne oko očiju i one malo veće što se od nosa spuštaju niz obraze, ma ni one poput ’’šina’’ između obrva nisu strašne, preživela sam i to. Red lepog, red manje lepog, i tako red po red onog što čini život. I nekako ne odriče mi se toga.

Da se ne lažemo i ja ih koristim, čas one hidrantne, pa malo one sa Q10, probala i sa retinolom i hijaluronskom kiselinom….ako ništa drugo, lepo mirišu i imaju bar privremeno dejstvo u vidu mekane i vlažne kože.

Reklame su čudo, ali kremice me nisu učinile mlađom, baš kao što nisam ni najbolja mama na svetu jer koristim određeni deterdžent za veš. Mojih 40 se vidi na licu, i drago mi je zbog toga. Ja se još uvek smejem i plačem sa meni dragim ljudima i produbljujem svoje borice.

A što se krema tiče naravno da ću nastaviti da ih koristim, ionako ne deluju, a ono drugo, e to drugo prepuštam onima koji žive od svog izgleda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
BORE I KREME protiv istih, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
News Reporter